Hjem

Koncept

Mad Vin Hjem er et private dining koncept, hvor vi flytter hele restaurantoplevelsen hjem i privaten. Vi kan sørge for alt det, der er med til at give en god restaurantoplevelse. Fx flotte vinglas, duftende blomster, hvide duge og servietter, levende lys, etc.
Vi sammensætter en fire, fem eller seks retters menu med passende vine til og kan medbringe vand med/uden bobler. Når middagen er ovre, tager vi selvfølgelig opvasken med os. Der er ikke et minimum antal kuverter hvorfor det er en oplagt mulighed til både forretningsmiddagen, bryllupsdagen og madklubben, etc.

Maden & Vinen

Maden er inspireret fra Lea's tid som køkkenchef på Restaurant De 2 Have: Simpel og smagsfuld hvor råvarerne taler for sig selv. Menusammensætningen beslutter hun ud fra råvarerne. Hvis en råvare er speciel god på et given tidspunkt, leger hun med andre råvarer, der spiller godt op til den. Mad Vin Hjem har et tæt samarbejde med både Miro vin, som specialiserer sig i de store Bourgogne vine, og 1010 Vin. Sidstnævnte importerer vine med fokus på ”Cool Climate” regioner. Disse områder byder ind med en elegance, kølighed og friskhed, som vi godt kan lide at sammensætte meget af vores mad med. Caviar & Co. er også en god samarbejdspartner, der indimellem leverer caviar og trøfler til menuerne.